Onze werkwijze

Droom je van een prachtige nieuwe keuken die niets te wensen overlaat?

Wil je meer weten over hoe we dit aanpakken?

Kennismaking

We komen graag naar je toe voor een vrijblijvende kennismaking. Samen gaan we om de tafel om je wensen en dromen te bespreken. Wil je een nieuwe keuken? Dan horen we graag hoe je hem wilt gaan gebruiken. Dankzij onze achtergrond met een vader als voormalig souschef, kijken we met andere ogen naar jouw droomkeuken. Hierdoor kunnen we je in het oerwoud van mogelijkheden eerlijk adviseren over wat je wel en niet nodig hebt.

Ontwerp en offerte

In een vervolgafspraak presenteren we je een ontwerp dat tot in detail aan je verwachtingen voldoet. Om tot de juiste kleuren en materialen te komen, inspireren we je met een prachtig stalenplan. Daarnaast leggen we je een bijpassende offerte voor. Eventueel komen we op een later moment opnieuw bij elkaar om kleine aanpassingen in het ontwerp door te spreken. De offerte stemmen we daarop af.

Uitvoering

Als het echte werk begonnen is, komen we naar je toe om de juiste maten in te meten. We maken het tekenwerk definitief en de productie wordt zorgvuldig in onze werkplaats voorbereid. Op de afgesproken datum, leveren en plaatsen we jouw nieuwe interieur- aanwinst. Als gast in jouw vertrouwde omgeving, vinden we het belangrijk dat jij zo weinig mogelijk hinder ervaart van onze werkzaamheden. Uiteraard trekken we de deur pas achter ons dicht als alles tot in de puntjes klopt.

Nazorg

Terwijl jij geniet van je nieuwe maatwerk interieur, komen wij nog een keer terug om alles na te lopen. We zijn benieuwd of alles naar wens is. Heb je op een later moment nog vragen of moet er een deurtje net iets beter worden afgesteld? Je hoeft maar te bellen.

Adres

MISARTO|KEUKENS
Industrieterrein 113
5981 NC Panningen

Bekijk hier onze algemene leveringsvoorwaarden.