Over ons

Droom je van een prachtige nieuwe keuken die niets te wensen overlaat?

Een luxe kastoplossing of een stijlvol badkamermeubel? Of wat dacht je van een prachtige vide, een sfeervolle doorkijkhaard, of een kinderhoek die gezien mag worden?

Van ontwerp tot uitvoering

Misarto is een interieurbouwbedrijf in Panningen, gerund door de broers Mike en Roy Kluytmans. We maken complete interieurs op maat en verwezenlijken jouw woondroom van ontwerp tot uitvoering. Oftewel, een totaalconcept van interieurarchitectuur en realisatie onder één dak.

Hoogwaardig maatwerk

Met meer dan 20 jaar ervaring in de interieurbouw, kun je rekenen op maatwerk van de bovenste plank, afgetopt met een sterk staaltje onafhankelijk advies. We zitten vol ideeën en zijn niet bang om de grens op te zoeken. Noem ons gerust een stelletje vakidioten bij elkaar; we zijn gedreven om iets te maken dat tot in de finesse klopt en pas tevreden als al je verwachtingen zijn overtroffen. Vanaf de eerste ontmoeting bouwen we aan een solide vertrouwensband met jou als opdrachtgever, waarin eerlijke, transparante en duidelijke communicatie centraal staat.

Laat je inspireren

We staan bekend om onze bijzondere projecten. Laat je inspireren door deze waanzinnige projecten die wij op meesterlijke wijze onder handen hebben genomen. We kunnen niet wachten om ook jou te verrassen met een prachtig maatwerk interieurplan.

Adres

MISARTO|KEUKENS
Industrieterrein 113
5981 NC Panningen

Bekijk hier onze algemene leveringsvoorwaarden.